Станимир Стоилов е щастлив. Левски привлече перлата, от която имаше нужда.

7 Dni Sport23.06.2022
Левски - Пирин Благоевград, Станимир Стоилов

Старши-треньорът на най-бързо прогресиращия отбор в efbet Лига в момента – Левски е повече от щастлив, а причината е, че вече е убеден, че новото му попълнение Роналдо Соарес е удар в десетката. Играч, от който „сините“ имаха спешно нужда, за да внесе бразилска магия и допълнителна спойка в отбора на Мъри.

Вчера Роналдо го доказа, като само за 8 минути реализира две попадения във вратата на елитния Пирин Благоевград. С тези си попадения той взе победата за „сините“ в контролата играла се на градския стадион в Самоков.

За Мър има още добри новини. Всичко с Филип Кръстев е уточнено и той остава в отбора и през следващата кампания. Тези новини бяха лично съобщени от треньора след победата над Пирин Благоевград.

В събота “сините” ще се изправят срещу Академия Пандев на “Герена” от 18,00 часа в спор за приза на „Георги Соколов“, което ще бъде третата контрола на столичани.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ