Експресен проблем натисна Саша Илич в ЦСКА, последва разговор с Гриша Ганчев, идва

7 Dni Sport23.06.2022
Гриша Ганчев,

Днес защитникът на ЦСКА – Мено Кох ще премине медицински изследвания и ще стане ясно състоянието му след травмата, която получи в контролата с Кематен.

Нидерландецът изпитваше проблеми още по време на тренировките на базата в Панчарево преди заминаването за лагера в Австрия, пишет колегите от „Тема спорт“.

Той пропусна първата контрола срещу Гройтер Фюрт, загубена с 1:4 и бе под въпрос за втората, но в крайна сметка игра от първата минута.

Той беше заменен принудително в 19-ата минута. Надеждите на треньорския щаб са, че става дума за разтежение и нидерландецът ще е готов за игра до десетина дни.

По темата в днешния си брой пише и столичен ежедневник. Според колегите от изданието Саша Илич е има разговори със собственикът на отбора Гриша Ганчев, в който е обсъдено експресно привличане на централен защитник в отбора.

Очаква се следващите дни ЦСКА, да привлече две нови попълнения. Възможно е едното име, да бъде именно в цетъра на ариергарда на „червените“.

Връзката между Саша Илич, Гриша Ганчев и Данаил Ганчев е силна и те обсъждат всички селекционни процеси в клуба.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ