Николай Михайлов: Имаме време да надградим

7 Dni Sport21.06.2022
ЦСКА - Левски, Николай Михайлов

Капитанът на Левски – Николай Михайлов, сподели впечатленията си от подготовката на „сините“ преди участието на отбора в Лигата на конференциите.

Националът говори и за ПАОК, с който Левски ще трябва да се справя във втория квалификационен кръг.

„Всичко е нормално. Условията са перфектни да се подготвим и да направим добра подготовка. Никой не е излизал от форма. Живи и здрави сме, което е най-важното. Започваме да работим и да окомплектоваме отбора. Имаме достатъчно време да надградим и да изглеждаме още по-добре. Спечелването на Купата беше уникален момент. Очакванията сега ще са още по-големи“, заяви Михайлов пред клубната телевизия на „сините“.

„Имаме тежък съперник в Европа, започва и първенството. Новите трябва бързо да навлизат в колектива. Наша основна работа е да им помогнем. ПАОК има голям бюджет и президент с голям финансов ресурс. Отборът е на много високо ниво. Надявам се да направим добър резултат. В два мача всичко може да стане. Трябва да бъдем перфектни и в атака, и в защита. Моите цели са да бъда здрав и да успея да помогна да Левски да трупа още по-добри игри. Левски е над всичко. Направихме стабилни шест месеца и сега трябва да затвърдим тази работа“, допълни Михайлов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ