Екс защитник на ЦСКА подсилва отбор от Ла Лига

7 Dni Sport21.06.2022
ЦСКА - Лудогорец, Стойчо Младенов

Бившият ляв бек на ЦСКА Брайън Оливан ще бъде първото лятно попълнение в селекцията на Еспаньол, съобщава „La Grada“. Очаква се „папагалчетата“ да го представят в следващите часове.

Той е юноша на градския съперник Барселона, но не успява да пробие при каталунците и преминава в Брага. Испанецът обаче не успява да стигне до първия тим на „оръженосците“.

След неуспешния престой в Португалия Оливан подписва с ЦСКА. Престоят му на стадион „Българска армия“ е меко казано неуспешен, като дори не успява да дебютира за „армейците“.

Следва трансфер в дубъла на Валядолид, откъдето кариерата му тръгва нагоре. Той записва участие в 35 мача в Сегунда Б (третото ниво на испанския футбол. След това е трансфериран в Гранада, където също играе за втория тим и оставя добри впечатления, които му печелят трансфер в Кадис, а след това и в Майорка.

През миналия сезон той е титуляр за тима от Балеарските острови, a в някои мачове дори носи капитанската лента, като играе в 28 мача от Ла Лига и е с ключова роля за оцеляването на тима.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ