Саша Илич: Тази новина за Г-н Гриша Ганчев и мен е абсолютна лъжа, бесен съм

7 Dni Sport21.06.2022
ЦСКА, Саша Илич

Старши-треньорът ЦСКА – Саша Илич вече работи клуба от няколко седмици и все по-добре се запознава с качествата на своите играчи и им предава идеите си за офанзивен футбол. Любопитна дискусия с неговото име и това на Гриша Ганчев се заформи в една от най-големите „червени“ групи. Запалянко с име Борис Христов публикува текст, в който твърди, че по близка до него „сръбска линия“ е разбрал, че Саша Илич е бил бесен преди няколко дни заради спекулации около това, че няма да бъде вдигната забраната от УЕФА. Сръбският специалист е заявил в личен разговор с приятели, че това е лъжа, която образува токсична среда и го кара, да бъде бесен.

Публикуваме текста на Г-н Борис Христов, без редакторска намеса:

„Сериозно приятели, започвам да се замислям, дали не сме ние част от проблема на ЦСКА. Знайни и незнайни се изказват по темити около любимия отбор, информирани и неинформирани спокулират около общата ни любов. Разполагам с достоверна информация по сръбска линия близка до Саша Илич, че той е бил бесен от новина за наказанието от УЕФА. То ще бъде вдигнато до дни и всичко ще бъде наред. Всичко друго е лъжа.

Сега чета инсинуации на „наши фенове“ според, които Стамен Белчев бил привлечен в дубъла, за бъдещ заместник на Илич. Айде по сериозно, бре хора. Докога ще бъдем такива и ще си образуваме нерви. Има опит за промяна в клуба и ние трябва малко да помогнем. Пълна и всеотдайна подкрепа, без глупости, включително и в социалните мрежи. Тогава може да очакваме резултати. Това мисля аз. Само ЦСКА!“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ