Солиден транш влезна в сметките на Левски, Наско Сираков и Мъри Стоилов доволни

7 Dni Sport20.06.2022
Левски - Септември София, Уелтън

Левски съобщи, че е получил първи транш от Сдружение „Левски на левскарите“.

“Делата говорят по-силно от всички думи! Благодарим на всеки левскар за безценния принос към Клуба в тези трудни времена. Сигурни сме, че това е първият от много траншове от сдружението “Левски на Левскарите”! Всичко зависи от нашите общи усилия.”, написаха от Левски.

Ето и какво съобщиха от самото сдружение:

„Сдружение „Левски на Левскарите“ преведе сумата от 100 000 лева по сметката на ПФК Левски.

Това е само първият от много траншове, които сдружението планира да преведе. Финансовата подкрепа за клуба от страна на организацията е благодарение само и единствено на нейните членове и платения от тях членски внос.

Надяваме се заедно да продължим да доказваме, че феновете можем да бъдем надежден и редовен източник на приходи за клуба.

Насърчаваме левскарите да продължават да помагат всячески на Левски. Възможностите са много – чрез записване в сдружението, чрез закупуване на абонаментни карти, билети и артикули, или пък чрез директни дарения по сметката на клуба.

Борбата за свободен и независим Левски е обща за всички левскари, а просперитетът на Левски безусловно стои над всичко и всеки.

Само Левски!“

Снимка: Официален сайт на ПФК Левски


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ