Левски дава старт на контролите в сблъсък със Септември (София)

7 Dni Sport18.06.2022
ЦСКА - Левски, Отбор, Фенове

Днес в 11:30 часа Левски ще изиграе първата си лятна контрола. „Сините“ посрещат новака в efbet Лига Септември (София) на своя стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Треньорът Станимир Стоилов ще може да изпробва за пръв път новите попълнения в отбора Анте Блажевич, Ивелин Попов и Роналдо. Със сигурност шанс за изява ще получат и някои от юношите, които се готвят с първия отбор.

В същото време защитникът Ноа Сонко Сундберг и халфът Антоан Стоянов по-скоро ще получат почивка, след като не взеха участие в последната тренировка на тима вчера.

Този мач ще е добра възможност и за Септември да се ориентира къде се намира в подготовката си за новия сезон и доколко тимът е готов за предизвикателството да играе в елита.

Входът за мача ще е свободен, като ще бъдат отворен само сектор „А“ на „Герена“. Феновете обаче ще могат да закупят колекционерски билети за мача, които са част от кампанията за финансово подпомагане на клуба.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ