ЦСКА привлича българска колония

7 Dni Sport17.06.2022
Мауриио Гарсес, Саша Илич, Густаво Бусато

ЦСКА рязко сменя посоката за радост на своите многобройни запалянковци. Затова говорят ходовете на „червените“ шефове на трансферния пазар. Към момента бе привлечен Станислав Шопов, който е младежки национал. В момента има сериозен и реален интерес към Васил Божиков, който да подсили защитата на „армейците“. Привлечен на проби бе и Галин Минков от Литекс, на който е даден шанс, да застъпи и развие кариерата си в ЦСКА. Към това като прибавим и още около десетима млади играчи начело с Мартин Смоленски, Марк-Емилио Папазов и Радослав Живков, които започнаха подготовка с отбора на Саша Илич смело се вижда, че ЦСКА се връща към желанието си да разчита на български играчи. Разбира се подкрепение от чужденци, но само когато са достатъчно висока класа.

Медиите коментират, че ЦСКА има интерес към още един бивш национал на България, но името му засега се пази в тайна.

Запалянковците се надяват бройката на българите в титулярния състав през сезона да скочи на минимум 5-6 имена, а тази тенденция да се засилва с веремето. Феновете твърдят, че всички силни отбори на ЦСКА са били в години, в които се е разчитало на българското.

Към момента отбора на Саша Илич е в Австрия и вече проведе първа тренировка при перфектни условия. Самият той призна, че най-вероятно отбора ще бъде подсилен с две нови попълнения съвсем скоро. Очаква се с това, да се окомплектова тима за новата кампания. Разбора се при продажба на някой от основните играчи, той ще бъде заменен с подходящ заместник.

Такъв реален шанс към момента има с Жорди Кайседо, който както изглежда иска трансфер на всяка цена. Затова говори и менъджъра му Ернан Банато.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ