Златен дъжд на „Герена“, Мъри Стоилов и Наско Сираков потриват доволно ръце

7 Dni Sport16.06.2022
наско_сираков

Щастливи новини за ръководните фактори на Левски, а именно триото – Станимир Стоилов, Наско Сираков и Иво Ивков.

Бюджетът на Левски ще бъде минимум една идея по-висок от този, който имаше тима през вече изминалата кампания. Това ще бъде осигурено от букмейкърската компания, която е генерален спонсор на отбора. През този сезон те ще бъдат и на челно място на „синята“ фланелка, като ще заменят надписа: „Левски е вечен“.

Освен всичко това Наско Сираков продължава преговори с по-малки и големи спонсори, които допълнително ще дадат тласък на отбора. Въпреки всичко и повишението във финансите, те няма да бъдат разхищавани, а балансирано използвани за настоящи разходи и стари задължения.

През сезон 2022/23 в Левски ще има и премии за всеки един мач, те ще бъдат по 1 000 лева за победа на играч без от значение кой е съперника. Тази сума ще я взимат титулярите, ще има и за тези в групата за мача, но тя ще бъде в по-малки размери.

Междувременно се счита, че интереса на сръбският бизнесмен Драган Шолак, който стои зад компанията „Юнайтед груп“, притежаваща „Виваком“ и „Нова телевизия“ към Левски продължава.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ