Ръководството на ЦСКА изпрати писмен отговор до Филипов и Гересимов

7 Dni Sport16.06.2022
Гриша Ганчев, Данаил Ганчев

Ръководството на ЦСКА продължава, да възстановява връзката между себе си и феновете.

Един от създателите на YouTube предаването – „Извън групата“ – Владислав Филипов публикува мейла, който е получил, като отговор на поканата Г-н Данаил Ганчев и Г-н Филип Филипов, да участват в специален епизод.

Публикуваме отговора без редакторска намеса:


Отговорът, който са получили Владислав Филипов и Ивайло Герасимов на своя работен мейл.

Публикуваме и приложения от Владислав Филипов текст към скрийншота от мейла:

„Както казахме, каквото зависи от нас, правим го!

Днес на e-mail адреса ни, получихме отговор от ръководството на ЦСКА на отправената от нас покана до г-н Данаил Ганчев и г-н Филип Филипов за гостуване в подкаста ни “ИЗВЪН ГРУПАТА“’.

Прилагаме пълният текст на отговора без редакторска намеса.

Радва ни факта, че ръководството на ЦСКА следи нашите изяви, оценява отделеното лично време и труд, и взима под внимание нашите предложения и градивна критика, като реализира всички, които са в плюс за ЦСКА като клуб. Това е поредно доказателство, че всичко което правим има смисъл, положително е за ЦСКА и ръководството на клуба и се адмирира от тях!

Ние от “ИЗВЪН ГРУПАТА“ проявяваме разбиране за натоварената програма на ЦСКА и ръководството, преди началото на новият сезон, като си запазваме правото да ги поканим отново, когато програмата им не е толкова натоварена и се надяваме, че ще откликнат на нея!

П.п.: Армейци, химнът на ЦСКА отново ще звучи на ст. Българска армия и това е една лична победа, която ме прави грод. И както е казал класикът, “да празнуваме“!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ