Гриша Ганчев: Всичко в ЦСКА ще се промени

7 Dni Sport16.06.2022
гриша ганчев

ЦСКА влезе и в момента се намира в едно горещо лято, от което се опитва да излезе с високо вдигната глава и тотално променен. Тази промяна започна след фиаското в края на изминалия сезон в efbet Лига и Купата на „България“. Старта бе даден от Гриша Ганчев в емблематично интервю, в което той заяви, че предстоят много промени.

Няколко седмици след това щастливата вест за всички „армейци“ е че тази промяна започна. Взе се нов старши-треньор с ясна и чиста визия за бъдещето на клуба, първите две нови попълнения говорят, че насоката към трансферите е сменена към по-добро. Връзката с феновете бе сменена, подхода е цялостно нов и такъв, какъвто отива на ЦСКА. Предстоят да се изградят нов физически магазин, сайт и разбира се стадион. Инициативи, като детски сектор се подеха на „Армията“.

Това всичко радва „червените“ запалняковци, които се надяват тези реформи и стил на управление да продължават и бъдат смесени с красива, атакуваща и победна игра от техните любимци на терена. Ако всичко това се случи ще феновете ще се върнат с пълна сила на стадиона, за да подкрепят любовта си.

А най-хубавото за тях е, че линията продължава и всеки ден от клуба обявяват новости.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ