Няколко чуждестранни клуба преговарят за подписа на Кайседо

7 Dni Sport14.06.2022
ЦСКА - Славия, Жорди Кайседо

Няколко чуждестранни клуба водят конкретни разговори с ЦСКА за привличането на голмайстора на тима Жорди Кайседо, съобщават колегите от „Тема Спорт“.

Нападателят би трябвало да се присъедини към подготовката на армейците по време на лагера в Австрия, след като в последните две седмици бе част от лагера на националния отбор на Еквадор в САЩ и дори се разписа от дузпа при победата с 1:0 над Кабо Верде в контрола.

Почти сигурно до изходяща сделка за Кайседо ще се стигне до затварянето на трансферния прозорец, като според запознати турският гранд Бешикташ, около който най-много се шуми, далеч не е фаворит за подписа на еквадореца. Припомняме, че от „Армията“ не са доволни от финансовите условия, които им предлагат черните орли за 24-годишния футболист.

Медиите в Еквадор в последните дни пишат за интерес към нападателя от страна на мексиканския Тигрес, а ситуацията следят и азиатски клубове.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ