Фулвио Пеа поема Хебър Пазарджик, Владо Манчев влиза в щаба му

7 Dni Sport13.06.2022
Хебър Пазарджик,

Фулвио Пеа е новият треньор на Хебър. Новината беше съобщена от новия член на efbet Лигата във „Фейсбук“. 55-годишният специалист има опит като помощник-треньор в Анкона, Наполи и Сиена, като треньор на младежките гарнитури на Сампдория и Интер и като старши треньор на Сасуло, Падова, Монца и Кремонезе. У нас Пеа е познат като асистент на Луиджи Симони в ЦСКА през 2002 г.

В Пазарджик се завръща и един от най-успешните футболисти на града – Владимир Манчев. Нападателят има богата визитка в България и чужбина, играл за отбори като френския Лил и испанските Леванте, Селта и Валядолид. Треньорски опит Владо Манчев натрупа в ЦСКА, Нефтохимик и Миньор (Перник).

Към момента ръководството работи по подсигуряване на дългосрочно стабилното финансиране на клуба, а всички детайли по договори с партньори и спонсори ще бъдат обявени на пресконференция преди началото на сезона.

Община Пазарджик вече стартира дейности по подготвянето на стадион “Георги Бенковски” за мачовете от еfbet лига, а до тогава домакинските срещи ще се играят на стадион “Васил Левски” в столицата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ