Болката на собственикът на ЦСКА – Гриша Ганчев продължава далеч от „Армията“

7 Dni Sport13.06.2022
Гриша Ганчев,

Бившият наставник на ЦСКА – Нестор Ел Маестро – е вариант за треньорския пост на словашкия Дунайска Стреда.

Името на специалиста с английски паспорт е сред най-обсъжданите за четвъртия във Фортуна Лига, пише унгарското издание „nemzetisport.hu“.

Другите варианти пред тима от западния словашки град са Пол Дардай, който за последно бе начело на елитния немски Херта и Адриан Гула, който във визитката си има Жилина, Виктория Пилзен и Висла Краков.

Според източника най-близо до поста на вече бившия треньор Жоао Жанейро е именно Гула, докато унгарецът по-скоро изчаква оферта от английския Куинс Парк Рейнджърс.

Ел Маестро иначе е без отбор от месец март, когато бе уволнен от Гьозтепе. Преди турския тим той мина също през Щурм Грац и Ал Таавон. През сезон 2017/18 младият наставник изведе Спартак Търнава до сензационна титла на

Словакия и именно това е причината да бъде потърсен от ръководството на клуба.

Първата тренировка на Дунайска Стреда е насрочена за понеделник (13 юни) и все още няма яснота кой ще води отбора, който пък на 7 юли започва участието си в Лигата на конференциите.

Припомняме, че собственикът на ЦСКА – Гриша Ганчев – сподели, че съжалява за уволнението на двама треньори.

Единият е Стамен Белчев, а другият е именно Нестор Ел Маестро.

„Съжалявам за смените на Стамен Белчев и на Нестор Ел Маестро. Направихме го, за да угодим на някой. Мисля, че повече няма да се случват тези работи“, заяви Ганчев пред клубната телевизия на ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ