Пороен дъжд прекрати Марица – Локо Пловдив, Боруков се контузи

7 Dni Sport11.06.2022
ФК ЦСКА 1948 - Локомотив Пловдив, Даниел Наумов

Днешната контрола между пловдивските „Локомотив“ и „Марица“ бе прекратена в 75-ата минута заради пороя в града под тепетата. Футболистите от двата тима се прибраха в съблекалните, подгизнали.

Проверката играна на стадиона на „жълто-сините“ беше първата им в подготовката им за новия сезон

Още в 15-ата минута нападателят на „смърфовете“ Преслав Боруков напусна принудително терена, след като удари главата си при сблъсък с противников състезател. Първото полувреме завърши без голове. Футболистите на старши треньора Александън Томаш натиснаха след почивката. В 55-ата минута Бирсент Карагарен центрира, а Георги Георгиев вкара с глава първия гол в срещата. Ивайло Димитров отбеляза второто попадение за локомотивци в 67-минута.

Футболистите и треньорите от двата отбора подкрепиха своя съгражданин Тодор Неделев, който претърпя тежка катастрофа в Грузия и бе опериран. Халфът е с националния отбор на България в бившата съветска република за утрешния мач от Лигата на нациите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ