Актуална информация за състоянието на Тодор Неделев

7 Dni Sport11.06.2022
Цска Ботев Пловдив 37

Ръководството на Ботев (Пловдив) разпространи информация за състоянието на полузащитника Тодор Неделев, който пострада късно снощи при пътно-транспортен инцидент с автобуса на националния отбор в Тбилиси и претърпя спешна операция на главата в грузинската столица.

„Тодор Неделев претърпя успешна операция след пътния инцидент в Тбилиси. Интервенцията стартира малко преди 1:00 часа българско време и продължи около 2 часа.

Капитанът на „канарчетата“ бе със счупен череп и бе подложен на операция в болница в грузинската столица. В следващите дни Неделев ще остане в лечебното заведение, където ще бъде подложен на възстановителни процедури.

ПФК Ботев Пловдив благодари на лекарите в болницата в Тбилиси, както и на д-р Бочев и екипа на БФС и националния отбор за оказаното съдействие на Неделев, както и за своевременното информиране на „жълто-черния“ Клуб относно случващото се с нашия капитан.

Пожелаваме на Тодор Неделев бързо възстановяване и скорошно завръщане на терена, където да прави любимото си нещо – да радва „жълто-черните“ сърца с красивите си и магически отигравания!“, се казва в съобщението.

Катастрофата с двата автобуса, превозващи националния отбор на България, става в тунел и на мокра настилка по пътя на групата на „трикольорите“ от летището към хотела в Тбилиси. Първият от двата рейса с националите рязко забива спирачки, след като пред него внезапно спира друг автомобил, в следствие на което вторият автобус го удря силно отзад. Неделев е седял на последната седалка в ляво и получава нараняванията от парчета от счупеното задно стъкло на първия рейс.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ