Ивелин Попов и Уелтън се разбират отлично, правят чудеса на тренировки

7 Dni Sport09.06.2022
Левски, Ивелин Попов

Левски замина вчера за първия си лагер в Боровец. От „Герена“ вече долетя добра новина по отношение на отбора. Всички в съблекалнята на тима, в това число футболисти и треньори са изключително впечатлени от разбирателството на терена между новото попълнение Ивелин Попов и Уелтън, пише „Мач Телеграф“.

Тандемът между двамата създавал чудеса по време на тренировките. Най-впечатляващо било как двамата се разправят със съперниците си, когато тренировката е от типа „малки вратички“. Очакванията са, че Попето и Уелтън ще се стиковат още по-добре, защото и двамата не са в оптимална форма, след като доскоро ликуваха контузии.

На „Герена“ са впечатлени и от професионализма на Ивелин и Уелтън, които са присъствали много отговорно на всичките възстановителни процедури по време на кратката ваканция, за да се излекуват от травмите си. За целта бразилецът дори не се е прибирал в родината си.

„Сините“ разкриха, че състоянието на Хосе Кордоба, който се върна с травма от лагера на националния си отбор, е добро, а контузията е лека. Той ще почива около седмица и другата ще се присъедини към отбора. Защитникът също като Уелтън е предпочел да се лекува на „Герена“, отколкото да се прибере в Панама за ваканцията.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ