Лудогорец организира офанзива в родния град на Кристиано, подписва

7 Dni Sport09.06.2022
Левски - Лудогорец, Анте Шимунджа
Левски - Лудогорец, Анте Шимунджа

Лудогорец има сериозен интерес към десния бек Клаудио Винк, който в момента играе за португалския Маритимо. Клубът е базиран на остров Мадейра и по-конкретно във Фуншал – родният град на Кристиано Роналдо.

Българският шампион вече е гледал изявите на 28-годишния бразилец в няколко мача, отбелязва в. „Рекорд“. Португалското издание съобщава, че интерес към Винк има и от страна на саудитски и бразилски клубове.

Клаудио Винк има договор с Маритимо, но за момента дава индикации, че желае да напусне клуба. Управата от своя страна пък се опитва да го убеди да остане с предложение на нов контракт със сериозно подобрени лични условия. Настоящият контракт на бранителя е до 30 юни 2023 г.

Винк е юноша на Интернасионал (Порту Алегри), където започва и професионалната си кариера през 2012 г. Преотстъпван е последователно в италианския Верона и бразилските Шапекоензе и Спорт Ресифе. През 2019 г. прави трансфер във Васко да Гама, а от 2020 г. е част от Маритимо.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ