Ботев Пловдив привлече израелския защитник Рой Херман

7 Dni Sport08.06.2022
Рой Херман,

„Ботев“ (Пловдив) привлече защитника Рой Херман. 21-годишният бранител от Израел подписа дългосрочен контракт с „жълто-черните“, които откупиха правата му от „Апоел Раанана“.

Той е роден на 21 юни 2000 година в Йерусалим, Израел. Висок е 191см. и играе предимно като десен бранител, но може да се изявява и като централен защитник.

Юношеските години, както и първите стъпки в професионалния футбол, Херман прави в израелския тим „Апоел Раанана“. През миналия сезон защитникът играе под наем в един от най-големите израелски отбори – „Бейтар Йерусалим“, като записва 23 мача.

Рой Херман е преминал през всички юношески формации на националния отбор на Израел. В юношеската формация до 19 години на своята страна изиграва 10 мача с националната фланелка.

Преди него „Ботев“ (Пловдив) подписа договор с бранителя Джаспър ван Хертъм от Нидерландия. От тима бяха освободени хърватинът Роберто Пунчец и шведът Джак Лейн.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ