Георги Костадинов в Левски. Here We Go.

7 Dni Sport08.06.2022
Георги Костадинов,

Доскорошният капитан на националния отбор по футбол – Георги Костадинов е в търсене на нов клуб. Арсенал (Тула) изпадна от руския елит и така за първи път от 19-години, Премиер лигата ще премине без българско участие, ако не се стигне до положителен развой на събитията по време на летния трансферен прозорец.

Макар и да има оферти от множество чуждестранни тимове, семейни причини могат да накарат универсалния халф да се прибере в България за известно време.

Колегите от „Топспорт“ пишат, че с едно око ситуацията следят два от бившите му клубове Лудогорец и Левски.

И двата тима се оглеждат за нови футболисти в средата на терена, а Костадинов би бил повече от отличен вариант.

Естествено, финансовото предимство е на страната на „орлите“, които биха примамили Мечката и с обещания за рейд в най-престижния европейски турнир – Шампионската лига. Ангажирането на Костадинов може да се превърне в наложително, ако информациите се окажат верни и Мануел Шоу бъде привлечен от френския колос Олимпик (Марсилия).

Левски се очертава да бъде евентуалният по-емоционален избор на Костадинов. На „Герена“ Георги прекара две години, през които се превърна в един от любимците на Сектор „Б“. И тук всичко зависи от развоя на събитията с Андриан Краев и неговата потенциална продажба, която би могла да освободи място за национала. Не се знае още и дали така прокламираният нидерландец Делано Виланело все пак ще подпише със „сините“.

Повече информация за бъдещето на Костадинов най-вероятно ще има след края на ангажиментите му с националния отбор на България в средата на юни.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ