Гриша Ганчев взе финално решение за ЦСКА, обявил го, видно е за всички

7 Dni Sport08.06.2022
Гриша Ганчев,

ЦСКА уреди още едно ново лятно попълнение. След като в неделя армейците официално представиха офанзивния полузащитник Станислав Шопов, те постигнаха споразумение и с друг плеймейкър.

Едно от най-големите издания в Сърбия „Спортклуб“ съобщава, че новият треньор на червените Саша Илич води на „Армията“ звездата на местния Спартак Суботица Лазар Туфегджич.

Според медиите в западната ни съседка цитирани от „Тема спорт“ – ЦСКА ще се бръкне с 500 000 евро за правата на халфа, а досегашният му клуб ще запази и 20 процента от негова бъдеща продажба.

Всички преговори по оста ЦСКА – Спартак – Туфегджич са завършени и до края на седмицата 25-годишният футболист ще пристигне в София и ще подпише договор с 31-кратните шампиони. Високият 186 см сърбин е юноша на Цървена звезда и освен на титулярната си позиция зад нападателя може да действа и на върха на атаката.

„Гриша Ганчев го е знае и го е решил, че ще се бори за Шампионска титла, а преди това трябва сериозно, да развърши кесията, вижда се толкова кристално във всеки един ход на ръководството последните няколко дни. Адмирации, искам така да продължавате, защото ние искаме малко и сме щастливи, когато го получаваме. Селекцията с тези двамата сега за мен е прекрасна. Млад българин и талантлив брат от Сърбия, който вече е и с опит, а и треньора го познава отлично. Вярвам Ви, действайте и ни радавайте и на терена. Саша Илич има много работа, ще я свърши, знам го.“, пише запалянко под информцията за трансфера на Туфегфжич в ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ