Йордан Лечков кани Илиан Илиев за старши-треньор на България

7 Dni Sport07.06.2022
Черно море - Левски, Илиан Илиев

Николай Киров е фаворитът на първия вицепрезидент на БФС Йордан Лечков за заместник на Ясен Петров, но част от ръководството на футболната централа иска да се чуе и с Илиан Илиев.

Както е известно, на днешното заседание на Изпълкома, проведено във Варна, темата със заместника на Пловдивския Джанини не е била обсъждана официално.

Въпреки това обаче президентът Борислав Михайлов обмислял да се чуе и види с треньора на Черно море Илиан Илиев. Наставникът често критикува съдийството, но босът на БФС поставил името му сред вариантите за национален селекционер.

„Николай Киров засега е фаворитът на Боби. Но той иска да чуе и Илиан Илиев. Това е може би най-актуалната новина, свързана с горещата тема“, заявиха източници на колегите от „БЛИЦ“.

В същото време селекционерът на младежките национали Александър Димитров също трябва да получи шанс да поведе „трикольорите“. Младият специалист има основна заслуга за солидното представяне на играчите до 21 г., които се бият като равен с равен с големите европейски сили.

Именно Димитров е в основата на изграждането на боеспособния младежки тим и той е човекът, който може да въведе ред в хаоса, в който изпаднаха националите след катастрофалната загуба от Грузия.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ