Венци Стефанов: Неделев и Космонавта даже и Ганкиното не играха срещу Грузия

7 Dni Sport07.06.2022
венцислав_стефанов

Бившият член на Изпълкома Венцеслав Стефанов заяви пред колегите от „БЛИЦ“, че във опитните футболисти нищо не са играли и срещу Северна Македония и Грузия. Според президента на Славия, в тези два мача играчите само са разхождали фланелките.

„Ясен Петров не е основният виновник. Я ми кажи, като изключим комбинацията при гола във Северна Македония, какво играха Неделев и Космонавта (б.р. – Десподов)? Нищо. Даже и Ганкиното не играха, но те едва ли го могат. Потичваха за здраве срещу грузинците.

Космонавта се търкаляше по тъча, а Неделев се въртеше насам и натам. А Георги Миланов игра ли в този мач, че нещо не се сещам. Питам те, защото не го видях. Гледах, гледах – няма, братче, не се забелязва на терена. Ама имало фаул срещу него преди един от головете. Ами хубаво, нямаше да е 5:2, а 4:2. Тези уж опитните, уж звездите на България бяха като странични наблюдатели на ООН. Това е позор, ще извинявате.

Дали става въпрос за бойкот от тяхна страна? Ако не е бойкот, значи е нещо по-лошо… В защита сме били зле. Е как да сме добре, след като в средата и напред ни нямаше никакви.

Само май Филип Кръстев заслужи хубави думи от халфовете, крилата и нападателите. Говоря за мача със Северна Македония.

Кой щял да поеме националния отбор? Не разбрахте ли, че без национална политика във футбола името на треньора ще е без значение.

Чета из сайтовете и вестниците, че от Ботев (Пловдив) направили революционно предложение за повече чужденци извън Европейския съюз. Значи нашите деца да си играят по ливадите и да се дупим на чужденците. Е как искате да имаме национален отбор?! Как?!

В Грузия и в Северна Македония има ли лимит на чужденците? По-колко иностранци могат да играят в техните първенства. Вижте, проверете и ще откриете ключа за палатката. Приятен ден“, каза Стефанов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ