Брадли Мазику е отказал 200 000 евро годишна заплата в ЦСКА

7 Dni Sport07.06.2022
ЦСКА - Славия, Йоан Бакеро, Брадли Мазику

Гръцкият първодивизионен тим Арис има интерес към защитника Брадли Мазику, съобщават колегите от „Спорт24“.

Договорът на левия бек с ЦСКА изтича и той може да подпише като свободен агент.

В Арис смятат да направят сериозна селекция за новия сезон след неубедителното представяне през изминалата кампания. Треньорът Херман Бургос иска да подсили отбора на няколко позиции, една от които е именно на левия бек. Договорът на Кристиан Ганея изтича, а другият играч на тази позиция Лумор вече не влиза в плановете на наставника.

Така клубът ще търси не един, а двама играчи за този пост. Първата опция за клуба от Солун е Марвин Пирсман от ПАС Янина, а другият набелязан е именно Мазику.

26-годишният конгоанец изигра нов силен сезон за ЦСКА, като записа 41 мача и отбеляза 3 гола във всички турнири. Той обаче отказа да поднови договора си с „червените“ и си тръгва от „Армията“ като свободен агент. Интерес към него имаше от Франция, както и от турския Фенербахче. Футболистът обаче все още не е подписал с никой и от Арис имат шанс да го убедят да приеме тяхното предложение.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ