Бившият национал Иван Стоянов бе изхвърлен от футбола

7 Dni Sport07.06.2022
"Футболист на кръга", Иван Стоянов

Бившият национал Иван Стоянов бе изхвърлен от футбола за една година, считано от 06.06.2022 година. Причината за това е, че той се забърка в скандал по време на мача между неговия тим Загорец и Несебър от Трета лига. Племенникът на Йордан Лечков е избутал съдията Денислав Сталев и това е причината да получи тежката санкция.

Същото наказание отнесе и вратарят на Загорец Евгени Караманов, който също взе дейно участие в мелето, а Георги Георгиев е наказан за два мача. Клубът пък получи санкция в размер на 250 лева.

Ето и решенията на Дисциплинарната комисия:

„На основание член 25 от Дисциплинарния правилник се налага наказание ССП за една(1) година на г-н Иван Стоянов Иванов и г-н Евгени Руменов Караманов от ФК Загорец (Нова Загора) считано от 06.06.2022 година.

На основание член 22(2) б.К к.4 от Дисциплинарния правилник се налага наказание ССП за две(2) срещи на г-н Георги Йорданов Георгиев от ФК Загорец (Нова Загора).

На основание член 37(1) 22.2 от Дисциплинарния правилник се налага имуществена санкция в размер 250( двеста и петдесет) лева на ФК Загорец град Нова Загора“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ