Ясен Петров няма право на грешка срещу Грузия, Михайлов е подразнен

7 Dni Sport04.06.2022
България, Национален отбор, Ясен Петров

Безобразната игра на България при равенството 1:1 срещу Северна Македония на старта на Лигата на нациите разклати сериозно стола на селекционера Ясен Петров. При провал в домакинството на Грузия той ще бъде уволнен, твърди „Тема спорт“. Мачът е в неделя от 21:45 часа в Разград.

Играта на „трикольорите“ срещу югозападните ни съседи бе под всякаква критика. За цял мач възпитаниците на Пловдивския Джанини създадоха едно положение след контра, което реализираха. Това бе и единственият ни точен удар в срещата с комшиите, които категорично ни превъзхождаха.

Президентът на БФС Борислав Михайлов наблюдава двубоя в Разград от ложите и е останал бесен от видяното. Това е и причината в петък той да привика Ясен Петров във Варна. На срещата селекционерът трябваше да дава отчет за безобразната игра. Договорът на Петров бе удължен в началото на годината със задължителнолю условие да спечели първо място в групата.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ