Левски стартира подготовка с двама нови играчи, близо е до трети

7 Dni Sport04.06.2022
Левски, Тренировка, Велтон

Левски ще направи днес първа тренировка за новия сезон. Заниманието на „сините” е насрочено за 18:00 часа, а половин час по-рано треньорът Станимир Стоилов ще говори пред медиите.

На 8 юни, сряда, отборът заминава за Боровец, където ще проведе лятната си подготовка. Тимът ще тренира в Самоков, а ще бъде настанен в планинския курорт.

На днешното занимание се очакват двете нови попълнения Ивелин Попов и Анте Блажевич. През следващата седмица на „Герена” очакват и трето – дефанзивния халф Делано Вианело. „Сините” са в напреднали преговори с 19-годишния футболист, който ще бъде взет с поглед към бъдещето.

Станимир Стоилов иска да подсили отбора си и с дясно крило. Преговорите с Джонатан Морсей зациклиха и столичани вече се оглеждат за други варианти на този пост.

Днес ще липсват куп футболисти, които са ангажирани с националните си отбори. Част от състава на България са Николай Михайлов, Филип Кръстев, Георги Миланов, Андриан Краев и Илиян Стефанов. С младежкия тим са Патрик-Габриел Галчев и Марин Петков, докато с юнишите до 19 години – Пламен Андреев и Денис Динев. Със селекциите на Гамбия и Панама са съответно Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ