Черно Море ще продаде Евгений Сердюк само при оферта от 1 400 000 лева

7 Dni Sport03.06.2022
Черно море - Пирин Благоевград, Евгений Сердюк

Срещу минимум 700 000 евро Черно море може да се раздели с нападателя Евгений Сердюк. Варненци няма да са склонни на по-ниска оферта за него, още повече, че в последните години на „Тича“ ясно показаха, че държат на качествените си футболисти и ги продават единствено за добри трансферни суми, пишат колегите от „Дспорт“.

Ярък пример е трансферът на национала Мартин Минчев в Спарта Прага преди 2 години. Не е изключено украинецът да остане в Черно море и през следващия сезон.

Не е тайна, че Ботев имаха апетити към него, но сумата от 200 000 евро, която са готови да дадат е крайно неприемлива за „моряците“.

Интерес към реализиралия 12 гола този сезон 24-годишен нападател през пролетния дял от шампионата имаше от Белгия и от Втора Бундеслига на Германия. Ако Сердюк остане на „Тича“, на Илиан Илиев няма да му се наложи на пожар да търси нов централен нападател, тъй като в момента има играчи на тази позиция в лицето също на Закария Беншаа, Мат Курьор и Денислав Ангелов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ