Мъри с революция на „Герена“, раздава по 4-ри цифрена сума на всеки играч за всяка победа

7 Dni Sport03.06.2022
Левски - Лудогорец, Станимир Стоилов

В Левски и през новия сезон ще имат повод за финансова радост. На този етап клубът ще може да си позволи да плаща премии, които обаче няма да бъдат индексирани.

Паричните стимули са отделни от бонусите, които са вписани в персоналните договори на някои от футболистите като брой отбелязани голове и участие в евротурнирите.

Хиляда лева на човек ще е премията за всеки футболист на тима на Станимир Стоилов при спечелена победа, независимо от съперника и без значение къде се играе мачът – на „Герена“ или на друг стадион, съобщава „Тема спорт“.

Половината от тази сума ще получават резервите, които са влезли като смяна, а останалите, които не са използвани от треньора, ще прибират по 200 лева за това, че са били в разширения състав.

През месец май „сините“ прибраха доста премии, които бяха извън споменатите регламентирани стимули. Те получиха суми от спонсора на турнира за купата Sesame, отделно от това пари дадоха генералният спонсор Palms Bet, както и партньорите от „Еврохолд“. Твърде вероятно е при елиминиране на противник в предварителен кръг на Лига на конференциите да има премии, отпуснати от клуба.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ