Звезда се раздели с Локомотив Пловдив, вратар предпоиса

7 Dni Sport02.06.2022
Локомотив Пловдив, Тренировка, Димитър Илиев, Петър Витанов

Локомотив (Пловдив) преподписа с вратаря Илко Пиргов днес. Стражът поднови договора си за 1 година и ще продължи да бъде на разположение на треньора на тима Александър Томаш.

Пиргов се присъедини към Локомотив през 2016-та, като от тогава до сега е неизменна част от паметните успехи на „черно-белите“ в последните години.

Другата новина е, че Лукас Салинас се раздели с отбора на Локомотив (Пловдив) и феновете на тима.

Договорът на бразилския халф изтече, а впоследствие той и ръководството на клуба на успяха да постигнат договорка за удължаването на контракта.

„Красив цикъл, който завършва. Благодарен съм на Бог за тези 2 години и половина с много постижения и забележителни моменти: Купа на България, Суперкупа, мачове за европейски турнири, най-голямата победа в дербито в историята, 2-ро място в лигата и т.н.

Гордея се, че съм част от тази история и имам благодарност само към ПФК Локомотив Пловдив и към всички треньори, съотборници, персонал и страстни фенове, които подкрепят отбора по всяко време. Ще бъда един от вас, където и да отида. Благодаря ви много!!“, написа Салинас в социалните мрежи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ