„Собственикът може да се сменя, феновете никога“

7 Dni Sport02.06.2022
ЦСКА - Славия, Фенове

„Недоволството на феновете на ЦСКА е в огромни размери. Търпението им е изчерпано и това е нормално. Обратното би означавало, че не само чипът на клуба е променен безвъзвратно, но и този на верните му привърженици. А това вече ще е фатално. Собственикът може да се сменя, феновете никога.

ЦСКА няма как да си намери други привърженици. И затова тяхното мнение е най-важното. Другото са подробности от пейзажа. Меродавно е само това, че сега те в огромното си мнозинство са гневни. Не само недоволни, но и разярени!

И няма никакво значение кой как трактува миналото. Дали е прав Ганчев, Любо Пенев или Стойчо Младенов няма абсолютно никакво значение. Интересно е единствено бъдещето. А то видимо се определя авторитарно само от един от собствениците – Гриша Ганчев. Натъртвам на думата собственик, защото Ганчев вече си изстреля патроните с отдръпване, раздалечаване, делегирани права на друг, търсене на купувач и така нататък.

Всички тези неща и досега бяха само една привидност, за да не ги нарека с по-точната дума неистини. От близо едночасовата беседа с грижливо подбрани и селектирани въпроси, става кристално ясно само едно. Според собствените му представи за нещата, Ганчев си е направил изводите, излъчил е виновниците и ще продължи напред.“

Автор: Жаклин Михайлов / „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ