Златен дъжд на Герена, 10 млн. евро влизат в Левски

7 Dni Sport02.06.2022
Станимир Стоилов, Наско Сираков

Предвожданият от Наско Сираков, Иво Ивков и Станимир Стоилов – Мъри клуб – Левски е влезна в спиралата на добрите новини и те го застигат всеки ден. Поредната е такава разсекретените параметри по договора с „Palms Bet“. Цифрите показват, че в клуба до 2024 година ще влезнат 20 млн. лева /малко над 10 млн. евро/.

Тази новина зарадва изключително много „сините“ фенове, защото гарантира сигурност, която разбира се трябва да бъде подплатена с още спонсори и здрава работа на този фронт от запалянковците, нещо в което те убедиха, че нямат аналог към момента в България.

„Бюджетирали сме този разход. Доволни сме, че можем да помогнем на един от най-емблематичните клубове в България. В момента екипът, който подкрепя клуба е добър. Управителния съвет и Мъри Стоилов имат голям принос. Скоро ще има успехи и на международната сцена.

Всички данни се изнасят публично, няма какво да крием. Имаме няколко договора с Левски. От септември миналата година сме инвестирали над 3 милиона лева, като са бюджетирани още 2 милиона през тази година. Договорите ни са дългосрочни – до 2024. Поели сме ангажимент за над 20 милиона лева. Тази информация не е конфиденциална“, каза Мило Борисов, който е основен акционер в Телематик Интерактив АД,фирмата която работи под марката „Palms bet“.

„Проблемът не е в задълженията, а в обслужването им. Всеки бизнес има задължения. Погасяването им е въпрос на финансова дисциплина. Вярваме, че клубът се развива правилно и следва добра стратегия на развитие, след 2-3 години може да стъпи здраво на земята финансово, освен да бъде успешен с добри футболисти и да печели медали и купи.“, добави Борисов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ