Организират среща на най-високо ниво, целта е обидинение на ЦСКА и ФК ЦСКА 1948

7 Dni Sport01.06.2022
Гриша Ганчев,

Стартира кампания за края на два отбора ЦСКА в професионалния футбол, за обединение и единство сред „червената“ общност, съобщават от „БЛИЦ“ позовавайки се на информация от достоверни източници.

Ръка да подадат са готови от ФК ЦСКА 1948 и няколко от „армейските“ легенди, които са част от клуба.

Припомняме, че там са Радослав Здравков, Спас Джевизов, Любослав Пенев, Ангел Рангелов, Валентин Илиев, а много вероятно към тях да се присъедини и Стойчо Младенов, който е гласен да заеме един от най-високите постове.

Ветераните ще имат за задача да положат основите на „червеното“ обединение.

Идеята е да се организира среща с ЦСКА на Гриша Ганчев. Разговори лично с него, сина му Данаил и с най-обичания от цесекарите футболист за всички времена Христо Стоичков.

Ще има разговори с феновете на тима от цялата страна.

„Легендите на българския футбол, между които Стойчо Младенов, Спас Джевизов и останалите, искат единен ЦСКА. Не искат два клуба. Повечето фенове също желаят това. Ще има срещи, разговори.

Надяват босовете да оставят на една страна своето его, защото ЦСКА е над всички.

Целта е клубът да се управлява от Надзорен и Управителен съвет, които да са съставени от мощни рекламодатели, от легенди и най-вече от фенове.

Трябва  ЦСКА да бъде на феновете, които чрез членски внос да помагат финансово. Отделно поне два мощни спонсора ще издържат клуба.

Ако феновете изберат Гриша Ганчев за президент, той ще е. Ако изберат друг – друг ще е. Важното е да се сложи край на цялата тази трагикомична история с двата ЦСКА“, заявиха източници.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ