Гордей се България, Никола Илиев донесе титлата на Интер с красив гол срещу Рома, всички са в краката му

7 Dni Sport01.06.2022
Никола Илиев,

Никола Илиев донесе шампионската титла на Интер при юношите до 19 години, след като влезе от пейката и реализира победния гол за крайното 2:1 срещу Рома след продължения във финала на шампионата Примавера.

Битката за трофея на стадион „Мапей“ в Реджо Емилия започна с по-активни действия на „вълците“ от Рим, които поведоха едва след почивката с гол на Хавиер Викарио (70) с глава след центриране на Крисчън Волпато.

Тимът на Алберто Де Роси, който завърши на първо място в редовния сезон, обаче допусна пълен обрат. Интер изравни чрез голмайстора си Чезаре Казадей (81), който вкара 15-о попадение за сезона.

В продълженията „нерадзурите“ имаха инициативата и триумфираха с гола на Никола Илиев, който се появи на терена в 79-ата минута и вкара фамозен гол в 97-ата минута. Родният талант навлезе в наказателното поле на „вълците“, справи се с бранител и с прецизен удар прати топката в мрежата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ