„Да, истина е, Гриша Ганчев изважда милионите и плаща. Прави го до няколко часа.“

7 Dni Sport31.05.2022
Гриша Ганчев,

ЦСКА скоро ще съобщи името на новия си треньор. Ще пусне новина и за привличането на поне един от трите сигурни нови попълнения, пишат колегите от „БЛИЦ“. Всичко това означава, че забраната за осъществяването на сделки ще падне официално до дни, а това означава, че Гриша Ганчев ще извади огромна сума, за да плати дълговете.

Гласи се и изходящ трансфер (продажба на основен футболист). Чакат се още новини за новите екипи на италианската фирма „Макрон“. Те вече са пристигнали. Още в събота три контейнера са били стоварени в Борисовата градина.

Чака се още вести – за името на фирмата, която ще охранява стадиона, както и за реконструкцията на „Българска армия“. Разбира се и за лятната подготовка.

„Ще зарадваме феновете. Дали ще е днес, дали ще е утре? Със сигурност ще е до края на седмицата. Имаме предвид по всички споменати теми без тази за изходящия трансфер, който може би ще стане по-късно. За реконструкцията на „Армията“ предвиждаме скоро пресконференция“, лаконичен беше виден фактор от ЦСКА.

На наш въпрос: „Възможно и е новият треньор да не бъде Пардю или Илич, а друг, който не е спряган досега в медийното пространство,“, получихме следния отговор: „Всичко е възможно, но и може да не е точно така. Но, честно казано, наистина всичко е възможно“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ