ФК ЦСКА 1948 представи екипите за сезон 2022/23

7 Dni Sport31.05.2022
Screenshot 2022-05-31 at 11.10.43

ФК ЦСКА 1948 представи трите си официални фланелки за сезон 2022/2023.

„Червените“ го направиха със специално видео от най-обичаните места в центъра на столицата с участието на трима от лидерите в състава – Ивайло Чочев, Георги Русев и Александър Александров. Титулярната фланелка е в червен цвят, гостуващата е в бял, а третата (резервна) фланелка – в златист.

„Клубът залага за трета поредна година на немския гигант Adidas за производството на артикулите, като цялата колекция на отбора през новата кампания отново ще бъде с гарантираното високо качество, присъщо на световноизвестния бранд.

Основен партньор в изработката на новата екипировка пък по традиция е най-голямата верига за спортни стоки в България – Sport Depot.

С посланието „Расте, но не старее“ на ръкавите на титулярния си екип „червените“ отново ще подчертаят връзката си със своя дом – София. Градът, видял купища от незабравимите победи в историята на ЦСКА!

На гърба на новата титулярна фланелка на „армейците“ пък ще грее стилно лого, посветено на предстоящата през този сезон 75-а годишнина от създаването на „червения“ клуб“, информира официалният сайт на клуба.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ