Тежък среднощен разговор по късна доба по оста Ганчев – Пардю

7 Dni Sport30.05.2022
ЦСКА - Ботев Пловдив, Алекс Дайър, Алън Пардю

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е провел дълъг разговор посред нощите с Алън Пардю, съобщават колегите от „БЛИЦ“. Това се е случило в събота вечерта, уточниха източници от Борисовата градина.

Те обаче не открехнаха повече завесата какво точно са си казали босът и треньорът.

„Скоро феновете ще научат. Детайлите засега си остават клубна тайна. Пардю е на почивка близо до България за няколко дни“, заявиха информаторите на колегите.

Припомняме, че преди финала за Купата на България, загубен от Левски с 0:1, ЦСКА обяви на официалния си сайт, че Пардю не само ще доизкара сезона начело на тима, но и ще го води през следващото първенство.

Впоследствие обаче се заговори, че англичанинът може да се оттегли и мястото му да заеме Саша Илич. Сърбинът имаше разговори с босовете на ЦСКА, но назначаването му така и не беше обявено.

Бившият треньор на „червените“ Люпко Петрович лобира през Гриша Ганчев за своя сънародник.

Синът на Ганчев – Данаил пък е твърдо зад Пардю. Той държи англичанинът да остане в ЦСКА. Ако не като треньор, в най-лошия случай пак като съветник.

Христо Стоичков имаше вариант с испанец, който е един от неслучайните и доказали се в Ла Лига треньори.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ