Йордан Йорданов – Жан и Пабло Караско влизат във ФК ЦСКА 1948

7 Dni Sport30.05.2022
пабло_караско

Познати лица влизат в щаба на новия старши треньор на ФК ЦСКА 1948 – Любослав Пенев. Той бе обявен официално от клуба в събота, а днес в 11:00 часа ще даде пресконференция, на която ще бъде представен.

Треньор на вратарите ще е Йордан Йорданов-Жан, а испанецът Пабло Караско ще се грижи за кондиционната подготовка. Пенев ще може да разчита на още един асистент, като договорката с ръководството е, че отново сам ще си го избере. Любо работи с Жан и Караско и в ЦСКА, и в Царско село.

Днес ще стана ясен и окончателният план за подготовката на столичани. Първоначално ФК ЦСКА 1948 Сф е бил планирал лагер в Банско, но след назначението на новия наставник той може да претърпи промяна.

Пенев сменя напусналия Николай Киров-Белия. Той не успя да спечели седмото място в шампионата и си тръгна. След неколкодневни преговори ФК ЦСКА 1948 се разбра с Ел Голеадор, на когото също е поставена задача класиране за Лигата на конференциите.

Вече се работи усилено и по селекцията. Желанието на Любо е Галин Иванов да преподпише, а Ивайло Чочев да не бъде продаван на Лудогорец, който го иска.

На днешния брифинг от 11:00 часа ще бъде представен и новият старши треньор на дубъла. В клуба се завръща Валентин Илиев, който веднъж вече води първия състав, който вкара в професионалния футбол през май 2018 година. Той заменя напусналия Владимир Димитров. Опция бе и Борислав Кьосев от Спортист, но засега той остава начело на тима от Своге.

Все още не е ясно кой ще е наставник на третия отбор на ФК ЦСКА 1948, който ще участва в Югозападната Трета лига. Опция е Георги Иванов-Геша.

Автор: Росен Ангелов / „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ