Разсекретиха истината за незаконното дете на Кубрат Пулев и цялостният цирк на Андреа

7 Dni Sport28.05.2022
Андреа,

Кубрат Пулев има деца от жена, с която нямал сключен брак. Това намекна бившата половинка на боксьора – фолк певицата Андра.

Блондинката публикува няколко сторита в късните часове в профила си в „Инстаграм“, чрез които заплашва Кобрата. Не е ясно какво е предизвикало гнева й, но от написаното се разбира, че Кубрат искал деца от Андреа, но без да са сключили брак.

„Добре, че не ти се вързах да раждам без брак, да му мисли тази с „копелатата“. Спри да говориш по ТВ какво е за теб семейство! Ти и брат ти сте жалки“, пише фолк певицата, цитирана от „Хотнюз“.

Изпълнителката не се ограничава само с това. Тя добавя с ирония: „Кубрат Пулев семейната ценност му викали. Кубрат, обяви си детето! Нали си семеен човек! Морал, бате, левъл 1000“.

Андреа заплашва, че ако си „отвори устата“, ще разкаже какво знае за всички от родата на Кубрат и целия „антураж“, както се изразява певицата.

Феновете са категорични, че не вярват на Андреа и това е предния и цирк.

„Спри, момиче, преди много ми допадаше и харесваше, сериозно говоря, бе млад човек, който вдъхваше усещане на пример, говоря конкретно за едно интервю с Башар, там ми хареса много. Сега това не си ти, има много злоба в теб, вижда се и да има грам истина, в това което казваш, не се прави така, много е грозно. Бъди здрава и разум ти желая. За мен Кубрат не трябва да ти отговаря дори.“, пише Петър Шпилински в коментарите за разразилата се сага.


Скрийншоти от излиянията на Андреа по адрес на Кубрат Пулев, които тя написа на шльокавица.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ