Андреа: Да, истина е, Кубрат Пулев има незаконно дете. Обяви го бе, нали си мъж?

7 Dni Sport27.05.2022
Андреа, Кубрат Пулев

Андреа намекна, че бившата ѝ половинка Кубрат Пулев има деца от друга жена, с която нямал сключен брак, пиша медията „Хотнюз.бг“.

Певицата публикува няколко сторита в късните часове, в които заплашва боксьора. Не е ясно какво е предизвикало гнева на блондинката, но от сторитата в Instagram се разбира, че Кубрат искал деца от Андреа, но без да са сключили брак.

„Добре че не ти се вързах да раждам без брак, да му мисли тази с „копелатата“. Спри да говориш по ТВ какво е за теб семейство! Ти и брат ти сте жалки“, пише на шльокавица фолк дивата.

Изпълнителката не се ограничава само с това, тя написа с ирония: „Кубрат Пулев семейната ценност му викали. Кубрат, обяви си детето! Нали си семеен човек! Морал бате левъл 1000“, пише в няколко последователни сторита Андреа и заплашва, че ако си „отвори устата“, ще разкаже какво знае за всички от родата на Кубрат и целия „антураж“, както се изразява певицата, цитирана от „вбокс7.ком“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ