Кризата с контузии в Левски продължава! Стоянович принуден да пусне пак един от грешниците срещу Морето

Левски Черно Море (32)

Аймен Белаид ще трябва да се изявява като ляв бек и в гостуването на Ботев (Bp). На този етап Иван Горанов, който стана втори капитан на „сините“, не може да се възстанови от контузията, която получи в мача с Ботев (Пд). Така и новият треньор Славиша Стоянович ще трябва да прибегне до Белаид като негово алтернатива.

Както е известно, срещата твърдо пропуска и Паулиньо, който има нов проблем, след като влезе като жокер при домакинството на Черно море, но не успя да издържи и напусна преждевременно. Същото е и положението с Ивайло Найденов, който също се контузи в Пловдив.

Стоянов няма да може да разчита и на Нашименто, който бе привикан да се прибере, за да се възстановява на „Герена“ от контузията, която го мъчи от лятната подготовка. Вчера стана ясно, че до края на седмицата той ще поднови тренировки наравно с останалите, но няма да може да вземе участие в двубоя с врачани.

„Меридиан мач“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ