НЕСЕБЪР БИЙЧ КЪП вече е част от европейската верига по плажен хандбал

280608771_684615369499797_1861386331469435415_n

Несебър стана част от европейското семейство по плажен хандбал. Признанието идва, след като през последните три лета морският град се превърна в столица на плажния хандбал. Освен това Несебър бе организатор и на турнирите по плажен хандбал, като Купа България 2020 и Държавното Първенство 2021 бяха част от Несебър Бийч Къп, съобщава nesebarbeachcup.bg.

Благодарение на това Несебър се оказа достоен партньор на Българска Федерация Хандбал в организацията на турнири по плажен хандбал, а сега на града се отдава честта да бъде постоянен партньор и Европейската Хандбална Федерация.

Euro Beach Tour или накратко EBT е верига от турнири в цяла Европа, където най-атрактивните и най-себераздаващите се тимове се борят за участие във финалния турнир и приза най-добър отбор по плажен хандбал. Точки се събират през целият сезон във всеки един турнир, а от тази година такива ще се раздават и в българският древен град Несебър.

Добре дошли са всички желаещи да станат свидетели на най-атрактивната игра на пясък от 03.06 (петък) до 05.06 (неделя), когато ще са и мачовете за първите места. Заповядайте, за да бъдете очаровани!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ