Максим Стависки: Да, истина е, за Албена Денкова също

7 Dni Sport26.05.2022
Албена Денкова, Максим Стависки

Максим Стависки направи откровен признание пред руска медия. Той заяви, че с Албена Денкова са получавали предложения да станат членове на български партии.

„Когато с Албена бяхме световни шампиони и завършвахме кариерата си, много хора ни предлагаха да влезем в различни партии. При това не по телефона, а на специални срещи. Но ние от самото начало бяхме решили да не участваме в партийни мероприятия. Непрекъснато поддържахме идеята, че сме извън политиката.

Когато влезеш в политиката и поддържаш някоя партия, половината от хората ще гледат лошо на теб, защото са привърженици на друга партия. А това е неприятно и ненужно. Ние в България бяхме всеобщи любимци“, коментира Стависки за „спортс.ру“.

Двукратните световни шампиони по фигурно пързаляне при танцовите двойки отдавна живеят и работят в Москва. Те участваха в някои от най-успешните спектакли на лед, организирани от друг бивш шампион – Иля Авербух.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ