„Гриша Ганчев излъга в интервюто, лично пред мен е казвал истината, ще Ви я кажа.“

7 Dni Sport25.05.2022
Христо Стоичков Коктейл книга Гриша Ганчев Димитър Пенев Ел Маестро (24)

Днес собственикът на ЦСКА – Гриша Ганчев даде интервю с продължителност над 40 минути, в което говори и отговори на най-често задаваните въпроси около „червения“ клуб.

След това социалните мрежи буквално закипяха от коментари, анализи и най-различни четиво по думите на босът.

Едно такова ще качим в момента, като сме длъжни да упоменем, че сме го цитирали дословно и е без редакторска намеса:

„Достаен сте Г-н Гриша Ганчев, вашите думите всяка до една в това интервю го доказаха за пореден път в очите ми и на много други „армейци“. Според мен обаче новолно допуснахте лека некоректност, която вашите хейтъри биха определили, като лъжа и искам да я споделя пред приятелите ми „армейци“. Присъствал съм на една от срещите с фенове във вашите офиси, като слушател и там сте казвали доста по-голяма сума, която сте дали с партньора Ви – Инджов за ЦСКА. Може би днес цитирахте сума, която е без безумните дългове, които вие също плащате, за да го има на картата любимия ни клуб. Това не е от никакво значение, просто се опитвам, да налея акъл в главите на мои приятели, че ако вас Ви нямаше, ние щяхме да си живуркаме и мотаем по групите и щяхме, да сме в положение в такова, което щяха да ни харесват само нашите врагове и конкуренти на терена, а извън него. Бъдете здрав и се борете за ЦСКА. Вашата най-голяма мисия е стадиона.“, пише Христомир Спиридонов в една от големите „червени“ групи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ