Гриша Ганчев категоричен: Кибиците в ЦСКА приключиха, взимам мерки

7 Dni Sport25.05.2022
Яник Вилдсхут

Босът на ЦСКА – София Гриша Ганчев направи интересен коментар по адрес на феновете на „червените“, които прекарват сериозно време при кафенето на стадион „Българска армия“. Бизнесменът обяви, че ще бъдат взети мерки по въпроса и е бил достатъчно толерантен.

„По цял ден знайни и незнайни хора се разкарват по „Армията“! Имаме оплаквания от стотици родители. Взехме мерки – ще има нова охранителна фирма, ще се направят баджове, да не може всеки, който си реши – цял ден кибик.

Няма работа, иде там, настани се. Ще има пропусквателен режим. Къде го има по света това – по цял ден да стоят и да висят там на кафето на „Армията“.

„Родители се оплакват, че има непристойно държание към майки, към баби. Бях достачъно толерантен, защото мислех, че всичко е в името на клуба, и продължавам да мисля, че е било в името на клуба, но ще вкараме ред. И този ред ако не даде резултат, вече не знам. Просто не знам как ще я караме“, каза собственикът на „червените“ пред клубния сайт.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ