Станимир Стоилов задейства връзките, Левски привлича мечтания играч

7 Dni Sport25.05.2022
Левски - Лудогорец, Станимир Стоилов

Ръководството на Левски е влязло в преговори с чуждестранен флангови играч, съобщава „Тема Спорт“.

Той може да действа по дясното крило на нападението. Скаути на сините са следили изявите му през пролетта, като са останали доволни от видяното. Играчът е свободен агент. Както е известно, клубът не може да си позволи да извади трансферни суми за нови.

Такава обаче ще трябва да бъде дадена за удължаването на наема на Филип Кръстев. Както е известно, халфът играе на „Герена“ като преотстъпен от белгийския втородивизионен Ломел.

През зимата Левски случи на добро крило. Сините уцелиха в десетката с привличането на бразилеца Уелтън, който пристигна от бразилския третодивизионен Ботафого-ПБ. Фланговият нападател бе на терена в 10 шампионатни срещи, в които се разписа два пъти – срещу ЦСКА 1948 (2:0) и Пирин Бл (3:0). Наред с това Уелтън записа и 4 двубоя за купата. Той вкара и за победата с 1:0 над Лудогорец в полуфинала-реванш. Именно крило с подобен на неговия профил искат да привлекат сините.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ