Гриша Ганчев: Цялата истина

7 Dni Sport25.05.2022
Гриша Ганчев,

Дългоочакваното се случи. В официалните канали на ЦСКА в социалните мрежи публикуваха интервюто, в което собственикът на „червените“ – Гриша Ганчев отговоаря на въпросите на запалянковците.

За няколко дни босът получи над 1 000 запитвания, а във видеото той отговаря на най-важните от тях.

В прикачените кадри босът на „армейците“ говори за грешките, трудните решения и бъдещето на ЦСКА. Видно е, че не е спестено нищо и не са филтрирани неудобните теми – обобщение са всички въпроси.

Целта е, да се разбере това, което вълнува запалянковците най-много.

👉 За слабата игра на ЦСКА: Ние бяхме най-слабия отбор в цялата ни измислена Първа лига. Мога да се подпиша с две ръце. Локо София трябваше, да ни бие с 4:1, Царско село със селекция и на една седмица също. Имаше нещо объркано в ЦСКА. След втория лагер в Банско стана така, започнаха да я ритат напред тая топка, ще я спукат. След зимния лагер, на който Стойчо имаше здравословни проблеми стана още по-зле. Контузии една след друга и прочие. Последните 8 мача, каро изключим Славия и Черно море, ние имаме 6 удара във вратата. Това игра ли е? Срещу ония на финала, нямахме удар във вратата.

👉 За провалената връзка с феновете и маркетинга: Отчитаме го, като грешка, мисля, че в следващите седмици ще има коренна промяна в това перо. Досега имахме проблем заради договора ни с “Адидас”, забавени и ограничени доставки. Сега този проблем вече няма, да го има.

👉 Продадохте ли мача на Левски: С какво да ме купи Наско Сираков. С голия си ли? Какво и колко може, да ми предложи, че да му дам мача?

👉 За Стойчо Младенов: Мои хора, големи цесекари ме помолиха, да взема Стойчо Младенов. На разговорите той ми каза, че имаме отлични играчи. Който е казал сме го взели. Мухар, Лам и Калата Кръстев са взети заради него. Зимата искаше едно крило, ние му взехме две. Идва март месец и започва, да говори, че няма широчина в състава. Младенов никой не го е гонил от ЦСКА. След мача със Славия хвърли оставка. Имахме среща на “Армията” говорихме над час. На сила можем ли да го държим в крайна сметка.

👉 За приятелите: Аз нямам приятели. Имам добри познати. Приятел ми е само и единствено моето куче – Пухчо.

👉 За младите играчи: От този сезон в ЦСКА ще играят наши юноши. 17 – 20 годишни наши момчета. Няма, как са взимаме българи от други отбори. Знам ли кой ги е пипал, как ги е пипал? В този комерсиален свят, няма как да имаш вяра на никого.

👉 За новия стадион: В следващите дни ни предстои, да подпишем същинските договори и да се разберат сроковете.

👉 За смяната на треньори: През тези 5 години съжалявам за двама треньори. Нестор Ел Маестро и Стамен Белчев. Единствено те двамата произведоха играчи в ЦСКА.

👉 За загубата на ЦСКА 8:0 от Литекс: Аз никога не съм правил лошо на ЦСКА, само съм помагал. На полувремето на този мач, слезнах в съблекалнята и им казах: Спрете да вкарвате, защото ще стане беля.

👉 Колко пари сте изкарали и дали за ЦСКА: Тези, които съм ги изкарал му ги подарявам, на този който задава въпроса. С Инджов общо сме дали над 80 млн.

👉 Думи към феновете на ЦСКА: Желая им здраве, да подкрепят отбора си, така както го правят и сега. Да знаят, че и на нашата улица ще изгрее слънце.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ