Димитър Бербатов уреди 1215 лири на фенка на „Ливърпул“

7 Dni Sport25.05.2022
Протест пред БФС, Димитър Бербатов

Димитър Бербатов, който има договор като посланик на един от най-големите световни букмейкъри и поддържа рубриката си VARBATOV на сайта му, се е намесил, за да може фенка на “Ливърпул” да получи поне 1215 лири, след като отказала твърдо да затвори залога си за куадрупъл на любимците си, пише „liverpoolecho.co.uk“.

Това означава да вземеш парите си, дори мачът да не е свършил при по-добри или по-лоши условия.

Преди началото на сезона Таня Хенли за първи път в живота си залага. И дава 100 лири, че нейните любимци ще спечелят четирите големи трофея през сезона – шампионската титла, двете купи на Англия и Шампионската лига.

Залогът е направен при 3671/1, или ако това се бе случило, тя щеше да спечели доста солидната сума от 367 100 лири.

20 минути преди края на последните мачове в неделя тя получава оферта от букмейкъра да затвори залога си, като прибере 95 000 лири. Тогава все още “Астън Вила” водеше на “Манчестър Сити” с 2:0, а “Ливърпул” играеше при 1:1 с “Уулвърхемптън”. Таня отказва. Следват няколко поредни оферти за затваряне на залога, като последната е за 1215 лири, или печалба от 1125, като тя е отказана в 92-ата минута. В крайна сметка Таня губи залога си, след като “Сити” обърна мача за 6 минути до 3:2 и така победата на нейните любимци с 3:1 се оказа без значение.

“Господи, тя отказа да затвори залога. Спокойно, VARBATOV е тук. Надявам се, че ви е било приятно в последния ден от сезона. След това видях новината за Таня, фенката на “Ливърпул”, която отказала да затвори залога си при 95 000 лири. Говорих с хората на букмейкъра. Последната оферта е била за 1250 лири в 92-ата минута. Таня, не се безпокой. Ти не затвори залога, аз го затварям за теб на финалната оферта. Защо? Защото просто е честно. Приятна почивка и ще ми благодариш после”, написа Бербатов.

„24 часа“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ