Левски към Михайлович: Драган решавай до края на седмицата

7 Dni Sport25.05.2022
драган михайлович, левски - черно море

Драган Михайлович ще трябва да реши до края на седмицата дали ще продължи да носи фланелката на Левски и през следващия сезон. Дотогава десният бек ще трябва да уведоми треньора Станимир Стоилов за избора си, пише „Тема спорт“.

Договорът на 30-годишния футболист изтича. Той получи предложение да го поднови, но все още не го е сторил. По същото време сините дадоха оферта и на капитана Николай Михайлов, като той веднага я прие.

През изминалата кампания Драган бе основен играч в състава на Станимир Стоилов. Той бе на терена в 21 шампионатни мача. Наред с това изигра и 6 двубоя за Купата на България, като вкара 1 гол – в първия полуфинал срещу Лудогорец, спечелен в Разград с 3:2. Михайлович носи екипа на Левски и през пролетта на миналата година. Тогава той записа 15 срещи във всички турнири. След края на кампанията напусна заради несигурното финансово бъдеще на клуба. Защитникът обаче не получи добро предложение и в крайна сметка се завърна на „Герена“, след като отборът бе поет от Станимир Стоилов.

В случай, че десният бек не подпише нов договор, Левски ще привлече нов играч за този пост. Опция бе Жереми Петрис, който играеше в Царско село, но „сините“ се отказаха от него.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ