„Г-н Гриша Ганчев продадеш ли този в момента, ще сбъркаш много“

7 Dni Sport23.05.2022
Гриша Ганчев,

Запалянковците на ЦСКА са в непрекъсната дискусия из „червените“ групи и страници в последните часове.

Темите се нижат една след друга, а сега на дневен ред е Димитър Евтимов и интервюто му, че най-вероятно ще напусна ЦСКА, защото не му е предложен нов договор. По повод думите на стражът, Иван Кехайов си е позволил, да напише текст, в който се обръща към Гриша Ганчев. Публикуваме го без редакторска намеса.

„Г-н Гриша Ганчев оставите ли Димитър Евтимов да напусне или пък го продадете в момента, ще сбъркате много, казвам го в ролята си на лаик и човек обичащ отбора. За мен това момче трябва да остане. Още него според мен правилния Ви ход е един. Сглобяване на млад амбициозен отбор от българи с максимум петима чужденци. Излизате казвате, че стадиона ни е приоеритет, слагате наставник, в който вярвате в перспектива и изграждаме отбора, който всички искаме.

От наши момчета, които знаят какво е ЦСКА, плюс класата на чужденци подплатени с по-добри финансови параметри. Знам, че едва ли това ще достигне до вас, но така разсъждавам аз. Ще се радвам братята и сестрите ми „армейците“, да се включат в коментарите и да направим една ползотворна дискусия. Само ЦСКА!“, пише запалянкото.

Припомняме Ви, че до днес в официалната Фейсбук страница на ЦСКА се събират въпроси, на които Гриша Ганчев ще даде отоговор във видео, което ще бъде качено в близките дни.

В същото време стана ясно, че след Брадли Мазику от клуба си тръгва и Ахмед Ахмедов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ